Voitelurasva

Voitelurasva

Super Lube® vakiorasva on patentoitu täyssynteettinen NLGI 2 luokan vaseliini. Rasvan synteettinen nestepohja yhdessä PTFE mikrohiukkasten kanssa muodostavat ensiluokkaisen voitelun, joka tarjoaa pitkäkestoisen suojan kulumista, ruostumista ja korroosiota vastaan. Koneiden ja laitteiden käyttöikä pitenee, seisonta-ajat lyhenevät ja tuottavuus kasvaa.

Super Lube® rasva on yhteensopiva useimpien muiden voiteluaineiden ja lähes kaikkien materiaalien kanssa. Sillä on erinomainen tarttuvuus ja kiinni pysyminen, se ei haihdu, valu eikä tipu. Se ei sula, ei eriydy tai muodosta saostumia voideltaviin pintoihin. Super Lube® rasva on myrkytön ja hajuton voiteluaine, joka ei tahraa, kestää korkeitakin lämpötiloja ja myös pakkasta.Super Lube® rasva on kylmän, kuuman sekä suolaisen veden kestävä.

Rasvan käyttölämpötila-alue jatkuvassa käytössä on -43oC – +232oC.Super Lube® rasvalla on NSF:n ja USDA:n H1 luokitus sekä FDA:n todistus hyväksynnästä käytettäväksi elintarvikkeiden käsittelyvälineiden ja koneiden voitelemiseen. H1 määrittelee hetkellisen kontaktin elintarvikkeeseen sallituksi. Super Lube® rasva ei anna kasvualustaa bakteereille eikä ole staattinen, joten se ei kerää pölyä tai muita epäpuhtauksia. Se on myös erinomainen eristerasva.

Super Lube® rasvaa on saatavilla seuraavat varastopakkaukset:

  • 12 ja 85 g tuubit, sekä 400 g purkki, 12 kpl / laatikko
  • 85 g ja 400 g patruunat rasvaprässeille, 12 kpl / laatikko
  • 2,2 kg ja 13,6 kg astiat.

Lisävaruste : Kärkikappale 85 g tuubiin, tarkempaan rasvan kohdentamiseen ja annosteluun.

UUTUUS !  Paljepatruuna ; japanilaisiin robottiasemien automaattivoiteluun ja rasvapuristimiin sopiva kokoonpuristuva muovipalje, 450ml patruuna. Voimme toimittaa myös alkuperäisiä Lube patruunoita, esim. LHL-X100.

Ohutta NLGI 00 luokan vaseliinia on nyt myös saatavana 400 g patruunana heti varastostamme. Tehdastilauksena on myös saatavissa NLGI 1 tai NLGI 0 –luokkien rasvoja.

Katso Super Lube® videot täältä. Katso sivulta Muut koneenosat Super Lube® rasvalle sopivat rasvaprässit sekä Slot Grease automaattinen voitelulaite.